• Trommelen met de hele klas

    Alle leeftijden en niveau's

Djembe workshops voor scholen

Djembe workshop op school

Maatwerkprogramma's afgestemd op iedere leeftijdsgroep (4 - 26 jaar)

Zoek je de leukste djembe workshops voor je themadag, introductieweek, cultuur- of muziekproject? Bij Djembe Agogo kan dit met ook met een Afrikaanse masterdrummer voor extra sfeer. Tot 150 leerlingen per sessie mogelijk.

 
Prijzen vanaf € 475
 
VRAAG JE OFFERTE AAN

Waarom Djembe Agogo?

al meer dan 15 jaar dé expert in groepsenergie vanuit ritme
meer dan 300 uitvoeringen per jaar
hoogste klantwaardering in Google (en ruim 300 reviews)
24/7 inzetbaar, ook last minute
onbeperkt gratis datum wijzigen i.v.m. Corona Virus

Snel datum checken of prijs weten? Bel 06-28949318

ZOMER VOORDEEL

NU 50% korting op tweede speelset of workshop op dezelfde dag

Meer speelsets - meer korting!

Meer dan 300 reviews op Google en Facebook, gemiddelde beoordeling 4,9 van 5 sterren
Lees hieronder een kleine selectie

Leerkracht speciaal onderwijs

Leerling groep 8: Het allerleukste

“Djembé Agogo was super. Het geluid van de djembé was gezellig, maar ook heel hard en dat vond ik zo leuk. Iedereen deed goed mee, de tijd ging te snel voorbij. Ik vond het jammer dat we moesten stoppen. Ik wist niet dat onze klas dit zou kunnen. Verder was dit het allerleukste dat we op onze werkweek hebben gedaan.”

Venlose Montessorischool, leerling groep 8

Jullie sluiten aan bij het niveau van de leerling, knap!

"Geweldige workshop gehad met de klassen. Ze hebben echt genoten en jullie sluiten goed aan bij het niveau van de leerling. Knap!! De workshopleider Jeroen zorgde voor enthousiasme en actie in de sessie wat ervoor zorgde dat iedereen betrokken bleef."

Henriette Koelewijn, Gomarus Zaltbommel

Het neusje van de zalm

"Hallo Nel, wil jou ff laten weten dat jullie djembe 'meester' Oké het zo leuk gedaan heeft. Je had helemaal gelijk: het neusje van de zalm! Dank en swingende groet"

Maaike Twisk, De Pionier (Speciaal Basis Onderwijs) 2 x 16 kinderen groep 8

Paul van Gorp, Heerbeeckcollege Best, 300 leerlingen

Dank jullie wel voor deze leuke en swingende workshop. Nick was erg enthousiast en zeer geschikt voor de doelgroep (11 t/m 15 jarigen). De kinderen hebben er van genoten en hebben door middel van de verschillende soorten instrumenten 'de kracht van samen' ervaren!

Ellen La Brijn, Apostolisch Genootschap, 2 x 25 jongeren

Trommelen was duidelijk haar ding

“Van een meisje wisten we niet dat zij dit in zich had. Ze kroop helemaal uit haar schulp. Trommelen was duidelijk helemaal haar ding.
Onwijs bedankt want dit waren echt swingende djembé workshops. Super leuke workshopleiders die iedereen lekker in beweging zetten. Wat een enthousiasme en energie brengen jullie. Alle leerlingen en ook de leerkrachten hebben genoten. Volgend jaar doen we het weer!”

Dorien Struyk, Het Waterland Leiden - Het Waterland Leiden, 70 leerlingen

Ieder jaar een ritmisch spektakel

“Wat een spetterende djembe workshops weer in onze introductieweek voor de VMBO leerlingen! Ieder jaar zetten jullie twee keer 150 leerlingen weer met evenveel enthousiasme en passie aan het werk. Het leukste vind ik dat jullie de ouders die nietsvermoedend komen kijken altijd betrekken bij het hele spektakel. Ik verheug me alweer op volgend jaar.”

Djembe workshop middelbare school

Annemiek de Bruijn - Sondervick College Veldhoven 2 x 150 leerlingen in introductieweek

Compleet verrast

“De studenten vonden de percussie-workshop erg tof en energiek. Ze waren compleet verrast. Allemaal kijken ze met een positief gevoel terug. Wij zijn erg tevreden over deze dag en het contact dat ik hierover heb gehad. Jullie werken met een leuke groep mensen.”

Janneke van ’t Hooge - MBO ALFA College Hoogeveen 100 leerlingen in cultuurproject

Na een uur een compleet feest

“Leuk om te zien hoe jullie de djembe-workshops met alle kinderen rustig begonnen en dat er na een uur een compleet feest aan de gang was. Wat een enthousiasme en energie brachten jullie mee zeg! Gelukkig hebben we twee volle dagen van jullie mogen genieten. Wij kijken terug op een succesactiviteit, zowel inhoudelijk als zakelijk”.

Wendy Verbarschot - De Trinoom Eindhoven 480 kinderen

Enthousiasme, vakkundigheid, pedagogische aanpak

“Wat een feest om Djembe Agogo binnen je school te halen. Wij hebben op deze manier ritmisch afscheid genomen van onze directeur. Het enthousiasme, de vakkundigheid, pedagogische aanpak bij alle groepen was geweldig. Professioneel, prachtige instrumenten, mooie sfeeraankleding, met een fantastische percussie voorstelling afgesloten. Echt een feestdag, onvergetelijk.”

Leonne van der Meer - Johannes Weststeijnschool Nieuw Vennep 185 kinderen

Filmpjes djembe en 1 x Afrikaanse dans

Afrikaanse dans?

Extra-actieve workshop!

Onze Afrikaanse dansers brengen kinderen en jongeren volop in beweging met Afrikaanse ritmes en authentieke dans. Vooral middelbare scholieren vinden dit he-le-maal top!

Combineer met djembe ook Afrikaanse dans. Wij leren leerlingen de speciale moves en bijzondere uitbundige dansstijlen zoals mbalax, sabardans of een mix.

Kijk voor een live optreden met West Afrikaanse top-drummers en dansers op de pagina Optredens Afrikaans

Workshop Afrikaans dansen

Afrikaanse percussie en dans Djembe AGOGO

Prijs / Groepsgrootte

De prijs is afhankelijk van het aantal sessies en deelnemers

Groepsgrootte:

  • Basisscholen; minimaal 2 x 20 leerlingen, maximaal 70 leerlingen per groep. Als je wilt sluiten we af met presentaties van alle groepen op het schoolplein. Reken op spektakel!
  • Voortgezet en beroepsonderwijs; min. 2 x 20 leerlingen, maximaal 150 leerlingen per groep

Surprise: CJP betaalt!

Djembe AGOGO is CJP Cultuurkaart-acceptant voor middelbare scholen. Dit betekent dat het CKV / CJP de djembe en dansworkshops volledig betaalt.

Check even of er nog budget is bij jullie coördinator. Zo ja, geef de leerlingen dan gratis een vrolijke succeservaring met ritmische muziek. Advies: boek meerdere groepen op een dag, dit drukt de prijs per leerling aanzienlijk.

Samen muziek maken zorgt naast plezier voor een positieve invloed op de ontwikkeling van hun hersengebieden. Stimuleer ritmegevoel en afstemming op elkaar. Hierdoor krijgen ze meer basis-energie en dit versterkt hun groepsgevoel. Wij zwengelen deze ontwikkeling graag al op jonge leeftijd aan.

Inspireer kids en jongeren met de Djembe Agogo workshops, super gezonde 'voeding'.

Djembe AGOGO workshopleiders

Percussie docenten

Onze muzikale bagage gaat van traditioneel Senegalees (van vader op zoon) tot conservatorium. Allemaal hebben we jarenlang ervaring in het werken met bedrijven, instellingen en scholen.

Per doelgroep gebruiken we de best aansluitende combinatie van instrumenten:

  • Afrikaanse djembees
  • grote bastrommels
  • sjamanendrums
  • boomwhackers, bellen, woodblocs/claves

We brengen een aanstekelijke energie, ideaal voor een daginvulling, themaweek, introductieweek, opening, jubileum of feest.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

 
Vul onderstaande gegevens in en Nel Schippers van Djembe Agogo neemt telefonisch contact met je op om je wensen door te nemen. Je ontvangt daarna een passende offerte, vrijblijvend natuurlijk. Je zit nergens aan vast.

Heb je haast? Bel in dat geval direct 06 28 94 93 18