Djembe optreden

Djembe AGOGO Afrikaanse trommelaars in rood

Afrikaanse trommelaars met 'WOW factor inhuren?

 

Professionele Senegalese djembe spelers, aanstekelijke ritmes. Van een imposante masterdrummer tot een vol podium met prachtig gekostumeerde percussionisten en uitbundige dansers.

Meest geboekte formatie is 3 drummers met 2 dansers in 20/25 minuten.

Prijzen vanaf € 575
 
VRAAG JE OFFERTE AAN
 
Of bel direct 06 28 94 93 18
Wij verzorgen alle optredens Corona-proof op 1.5 meter. Meer info

Een greep uit onze referenties


Naar meer referenties

Meer dan 200 reviews op Google en Facebook, gemiddelde beoordeling 4,9 van 5 sterren
Lees hieronder een kleine selectie

Zelfs de 'boeren' hier hebben meegedaan

"Deze Afrikaanse band was perfect. Prachtige drummers en danseressen, kleurrijk en energiek. Het was voor onze bezoekers een genot om naar te kijken, speciaal door hun passie en diversiteit. Ze zweepten het publiek op en zelfs de ‘boeren’ hier hebben volop meegedaan. We kunnen al enkele jaren op Djembe Agogo rekenen. Ze zijn op tijd, fijne artiesten, heel vriendelijk en eerlijk zaken doen."

Otto Sopacua, programmeur/organisator Full Colour Festival Emmen – 5 drummers en 3 dansers

Stijve heren in pak enthousiast gekregen

“Het was wel een beetje spannend hoe de Afrikaanse show zou uitpakken omdat dit voor veel mensen toch onbekend is. Maar afgelopen dinsdag hebben we erg genoten van het optreden van Oké en zijn muzikanten in Burgers’ Zoo. Ze vielen echt onwijs in de smaak en wisten de zaal met toch wel ‘stijve’ heren in pak enthousiast te krijgen om mee te doen met dit spektakel.”

Femke van Huet, Vakmedianet – Afrikaanse percussieband als congres energizer

Flexibel, relaxed, smiling en toegewijd

“De Afrikaanse trommelaars waren fantastisch. Flexibel, relaxed, smiling en toegewijd. Ging super. Well done en daarom graag tot een volgende keer.”

Cynthia Wilson, Classics Online voor Hartstichting - Nederlandse Hartstichting Utrecht

Een ge-wel-di-ge entree

“Wat een grandioos optreden. Zoiets hadden we nog nooit gezien. Deze prachtige Afrikaanse drummers kwamen al trommelend over de trappen naar beneden. Dus dat was echt een ge-wel-dige entree. De afscheidnemende directeur heeft genoten zoals wij allemaal. Hartelijk bedankt!”

Janneke Kremer - Enexis Zwolle

Bekijk hier enkele filmpjes

Afrikaanse trommelaars

Onze West-Afrikaanse drum-en dansgroep brengt elk evenement tot leven met aanstekelijke energie en plezier. Alle live optredens zijn een uniek muzikaal spektakel met eerbetoon aan onze culturele roots. We laten jong en oud meegenieten, meeklappen, meedansen! De vereisten van jouw evenement of speelruimte zijn leidend in onze uitvoeringen.

Maak kennis met de unieke geluiden van de djembé, doundoum, sabar, balofoon, bougarabou, asico en de levendige Afrikaanse dans. Genieten gaat vanzelf.

Voordelen van Afrikaanse drums, dans en entertainment

stevig volume, geen geluidsversterking nodig
veel beweging en extra interactie
ook mogelijk met maskerdanser of steltenloper

Afrikaanse drummer Djembe AGOGODrumshow inhuren?

Als je ons al kent van Burgers' Zoo, Beekse Bergen of een plaatselijk festival, dan weet je hoe enthousiasmerend en energiek het kan zijn. De Afrikaanse trommelmuziek zorgt voor een grote, opzwepende verrassing.

Organiseer je een feest, festival of evenement?
Deze muzikanten zorgen ervoor dat het bij iedereen resoneert.
 
VRAAG JE OFFERTE AAN
 

Ook African dance?

Combineer het optreden met een Afrikaanse dans workshop

Doe eens Afrikaanse dan op een ondernemerscongres. Maak het extra leuk voor je klanten en collega's met deze fantastische losmaker voor grote groepen.

Voel de ritmes en leef jezelf uit onder begeleiding van de live drummers.

Ook 'los' mogelijk via een (op locatie aanwezige) geluidsinstallatie.
Wij zorgen dan voor een geschikte muziek-mix in de setting. En natuurlijk voor de leukste Afrikaanse dansers van Nederland!

Vraag je vrijblijvende offerte aan
 
Vul onderstaande gegevens in en Nel Schippers van Djembe Agogo neemt telefonisch contact met je op om je wensen door te nemen. Je ontvangt daarna een passende offerte, vrijblijvend natuurlijk. Je zit nergens aan vast.

Heb je haast? Bel in dat geval direct 06 28 94 93 18