Salsaband inhuren?

'The real thing' 4 - 12 koppige Latin Salsaband Agogo

salsaband-carlton-beach1

Deze top muzikanten komen allemaal uit het Caribische gebied. Levendige, zwoel-sensuele bachata wisselen we af met een upbeat salsa, ongecompliceerde merengue, cha cha, jive, rumba of Argentijnse tango.

Reken op een dynamische en sensationele salsa-show met heerlijke danssfeer.
We maken er overal écht een heerlijk feest van.

Prijzen vanaf € 1275
 
VRAAG JE OFFERTE AAN

Wij verzorgen alle optredens Corona-proof op 1.5 meter. Meer info

Meer dan 200 reviews op Google en Facebook, gemiddelde beoordeling 4,9 van 5 sterren
Lees hieronder een kleine selectie

Zeer professioneel

“Het ministerie was laaiend enthousiast. De Latin salsaband was een leuke toevoeging aan het Caribische feest. Professionele entertainers met veel sfeer en interactie met het publiek. De zanger stond ineens op de dansvloer en een heleboel gasten dansten met hem mee.”

Marlous van Beekum, Eventmanager - Carlton Beach Hotel Scheveningen, personeelsfeest ministerie

Heerlijk dansbare muziek

“Jullie salsaband was een groot succes op ons huwelijksfeest. Heerlijk dansbare muziek, echt een geweldige sfeer en iedereen kwam lekker los. Bedankt voor het optreden en alle voorbereidingen. Deze avond blijft ons altijd bij.”

Teun Dingemans - Privé bruiloftsfeest in Tilburg

Heerlijke interactie, erg leuke band

“Wat een geweldige invulling. De combinatie die je voor ons geregeld hebt was fantastisch. Salsaband Agogo was de feestelijke rode draad met veel heerlijke interactie, erg leuke band! Daarnaast waren ook jullie limboshow en de vuuract grandioos.”

Sabine Kirchner, Marketing & Communication - Scala Playhouse Almere, bedrijfsfeest

Echte sfeermakers

“Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad over het optreden, echte sfeermakers! Het was prettig samenwerken met de bandleden. Vooral de bandleider was een topper. Salsaband Agogo staat voor plezier, vermaak en lachende gezichten. “

John van Heugten, Feestshop De Ballon - Winkelcentrum De Bus Helmond

Bekijk hier enkele filmpjes

Prijzen salsaband

Hoeveel muzikanten wil je? Hoeveel ruimte heb je?
Zorgen wij voor de geluidstechniek of regel je die zelf voor het hele event?
 
Ieder optreden is uniek.
Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van het aantal muzikanten, danseressen, reiskosten, speelduur en aantal optredens.
 
Prijzen vanaf € 1275
 
VRAAG JE OFFERTE AAN

Geschikte band?

Is voor de salsaband een speciaal publiek vereist?

Ja eerlijk gezegd wel, op een karaoke party past deze band wat minder. In Cuba zijn de salsamuziek en dans onderdeel van het dagelijks leven. Jong en oud, iedereen danst zodra er gespeeld wordt. Inmiddels is de salsa ook heel populair en geliefd in Europa, Amerika en andere landen.

Welke speelstijlen?

Salsaband Agogo speelt een mix van salsastijlen. Je zult veel nummers herkennen, bijvoorbeeld van Buena Vista Social Club, Guantanamera, Lloraras, Billirubina, Bamboleo, Besame en nog zoooveel meer.

Tip: nodig enkele mensen van de lokale salsa-dansschool uit op je festival of event. Zij brengen met veel plezier extra sfeer!

'The real thing'

Wil je de èchte Cubaanse Latin salsa sfeer proeven?

De optredens van Latin Salsaband Agogo zijn onderdeel van een van de meest opwindende en exotische muziek culturen. Deze band bestaat uit alleen mensen uit het Caribische gebied. Allemaal ras-artiesten met een swingend karakter. Een salsaband van deze kwaliteit vind je nergens goedkoper.

Je hoort, ziet, voelt en proeft de authentieke salsa in hun bewegingen, in hun energie en plezier. Zij zijn opgegroeid met deze muziek en geven karakter aan ieder optreden. Spontaan spelen ze in op reacties van het publiek en willen er altijd een onvergetelijk salsafeest van maken.

Contact

Vraag je vrijblijvende offerte aan
 
Vul onderstaande gegevens in en Nel Schippers van Djembe Agogo neemt telefonisch contact met je op om je wensen door te nemen. Je ontvangt daarna een passende offerte, vrijblijvend natuurlijk. Je zit nergens aan vast.

Heb je haast? Bel in dat geval direct 06 28 94 93 18