Braziliaanse sambaband inhuren

Onze sambamuzikanten en exotische showdanseressen maken er een groot feest van!

hkf


Reken op vrolijke drummers en temperamentvolle Rio style danseressen met een kleurrijk en levendig optreden. Lopende muziekgroep met aanstekelijke zomer-beats en flair. Met live sambamuziek zorg je voor een feestelijk tintje op je bedrijfsfeest, in je parade of ander evenement.

 
Prijzen vanaf € 875
 
VRAAG JE OFFERTE AAN
 
Wij verzorgen alle optredens Corona-proof op 1.5 meter. Meer info

Meer dan 200 reviews op Google en Facebook, gemiddelde beoordeling 4,9 van 5 sterren
Lees hieronder een kleine selectie

Show met danseressen sloeg aan

“Alles verliep prima volgens afspraak, zeer positief. Ze waren goed op tijd aanwezig en bij onze gasten sloeg de vooral de show met de Braziliaanse danseressen enorm aan. Iedereen was enthousiast. Dit optreden heeft absoluut geholpen aan het totale succes van de avond.”

Jelmer van der Beek, Supervisor bediening - Postillion Hotels Amersfoort

Die drums komen echt binnen!

“De feestelijke opening van ons clubhuis was mede dank zij deze swingende sambaband een onvergetelijk succes. Die drums komen echt binnen! Vanaf de eerste tonen ging ie-de-reen mee, we hebben genoten.”

Reinier Klaasen - Hockeyclub Rood Wit Aerdenhout

Echt geweldige feelgood band

“Bedankt voor de samba drummers gisterenavond. Net als vorig jaar was het weer écht geweldig, een feelgood band. We hebben vandaag veel complimenten gekregen en houden contact.”

Siny Raghunathan / Lonneke Bressers - Tata Consutancy Services, annual company party

Een Wow! entrance bij aankomst

“Voor een entrée tijdens ons event waren wij op zoek naar een echte Wow! -entrance bij aankomst van de managers. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van de Braziliaanse samba drummers en danseressen van Djembe Agogo, top begin van de dag!”

Boudewijn Bos, Executive Trainee – Tele2 Diemen

Bekijk hier enkele filmpjes

Prijzen sambaband

Huur je de Braziliaanse sambaband in dan krijg je een knallend optreden met swingend karakter voor een leuke prijs. Zoek je alleen muzikanten of ook danseressen erbij? De band is ook zonder danseressen in te huren.
 
Prijzen vanaf € 875
 
De totaalprijs is afhankelijk van aantal muzikanten, danseressen, reiskosten, duur van het optreden en aantal shows
 
VRAAG JE OFFERTE AAN

Contact

Vraag je vrijblijvende offerte aan

 
Vul onderstaande gegevens in en Nel Schippers van Djembe AGOGO neemt telefonisch contact met je op om je wensen door te nemen. Je ontvangt daarna een passende offerte, vrijblijvend natuurlijk. Je zit nergens aan vast.

Heb je haast? Bel in dat geval direct 06 28 94 93 18