Wat hebben wij genoten gisteravond en wat deed Oké het goed !!

Door zijn geduld, goede uitleg en enthousiasme kreeg hij de groep goed aan de gang. Na afloop hebben we nog een kleine workshop Afrikaanse dans van hem gehad. Zo uitbundig waren we en hij heeft zelf nog een eigen demonstratie gehouden. Geloof het of niet, op dat moment was het doodstil en zat iedereen met verbazing te kijken en te luisteren hoe snel en goed hij aan het spelen was.

We hadden op de uitnodiging gezet dat het leuk zou zijn om in Afrikaanse stijl te komen en 1 collega is geheel in Afrikaanse kledij naar het uitje gekomen en uiteraard hebben we haar een prijsje gegeven voor de best geklede van die avond.

Kortom het was een zeer geslaagde teamuitje waarbij we met veel plezier aan terugdenken en wat hebben we genoten !! Dat is ook wat we na afloop terug hebben gekregen van onze collega`s. Wij wilden een teamuitje waarbij we gezamenlijk een activiteit ondergingen maar zonder een vorm van competitie erin . Lekker ontspannen onder elkaar maar toch gezamenlijk een doel bereiken en dat is samenwerken. En dat is gelukt, klik hier maar voor ons filmpje:

Filmpje Afrikaanse workshop djembe en dans

Astrid en Bernice van Thebe de Clossenborch Hilvarenbeek

Djembe aGogo was in januari bij Ipse de Bruggen op het hoofdkantoor in Zoetermeer. Dit was ter ere van een feestje voor onze deelnemers van het Horeca cluster. Drie keer met ca. 30 mensen, echt een aanrader. We hebben een zeer gevarieerde doelgroep die op deze manier allemaal konden deelnemen. Mensen in rolstoel, slechtziend, auditief beperkt iedereen werd betrokken en heeft er van genoten!

Sylvia Advocaat, Ipse de Bruggen Zoetermeer

Wij wilden met twee groepen van 25 mensen meedoen. Met onze dementerende ouderen en de lichamelijk gehandicapte ouderen. Iedereen prikkelen om mee op te gaan in een ritmisch avontuur.
Het was gewoon fantastisch.

Alle twee de groepen hebben op hun eigen manier meegedaan.
We wisten van een aantal dat ze het geweldig zouden vinden maar van anderen dachten we ‘we moeten maar zien of ze dit überhaupt wel gaan doen’. Dan zie je ze dus op die trommels slaan en denk je ‘ja, dit is hartstikke leuk’. Jullie mensen waren heel enthousiast en open, alles kon.
Daarom hebben zelfs de meest kritische mensen geloof ik nog het meest genoten. Want een van die groep dames, het eerste wat ze zei vanmorgen was: ‘wat was het leuk hè gisterenmiddag?’
We zagen de bewoners op een hele andere manier. Sommigen namen het serieus, anderen met een glimlach, anderen zaten op de maat van de muziek heen en weer en met hun handen te schudden, ja geweldig. Je zag ze ook strálen, het was helemaal top!

Yasira Wesseling, Verpleeghuis Rozenholm Amstelring

Geweldig talent, inzet en enthousiasme

“Wat een fantastische trommelworkshop met deze Afrikaanse drummer! Een geweldig talent met zijn super inzet en enthousiasme. We speelden binnen drie kwartier een grandioos muziekstuk.

Iedereen genoot vooral van de speelse en ludieke manier waarop Oké inspeelde op de aanstaande fusie. Een zeer geslaagde ochtend. Dit gaf ons zeker de juiste zet om elkaar meer op te zoeken. Verder goeie sfeer.”

Marjolijn Hartkoorn bestuurssecretaresse Gemeente Giessenlanden - Gemeente Giessenlanden en Molenwaard, 150 deelnemers

Bij binnenkomst op ons personeelsuitje klonk al meteen trommelmuziek. Nel en Nick brachten ons direct in de juiste sfeer. Wat een feest, met ruim 20 man muziek maken, dat is echt leuk.
Er kwamen steeds meer ritmes bij en na 2 x drie kwartier spelen was de ruimte gevuld met blije gezichten en heel veel energie. Kortom een zeer geslaagde middag.
Nog een keer bedankt voor de goede samenwerking – Top!!!

Bea Brasser - Versa Welzijn in Huizen, 25 deelnemers

Wij hadden afgelopen vrijdag een afdelingsuitje en een van de onderdelen hiervan was een workshop djembé. Dit hadden we geregeld bij Djembé Agogo.
Wat een fantastische ervaring!

Leuke instructeurs, gezellige sfeer en natuurlijk veel lol met djembé spelen.
We speelden aan het einde van de workshop al een aardig stukje ’trommel’.
Daarom hartelijk bedankt allemaal, dit is echt voor herhaling vatbaar!

Els Jilleba Afdelingshoofd Orthopedie - Universitair Medisch Centrum Groningen, 80 deelnemers

Nog enorm bedankt voor de geweldige middag. Het was inderdaad een groot succes.
Een aantal collega’s waren maandag nog volop in de stemming dus toen hebben we weer even na getrommeld op de tafels!

Marjan Verlaan - Gemeente Gorinchem, 16 deelnemers

De workshop djembe was ontspannend en origineel, maar ook verbindend en verwarmend. Tof dat jullie zo enthousiast waren want dat bracht iedereen lekker los. We hebben het heel erg leuk gehad. Bedankt!

Ellen Reints-Horlings - Ministerie van Defensie, afsluiter Dagvergadering, 30 deelnemers

Hierbij stuur ik je ter illustratie de evaluatie en een aantal foto’s van jullie muziek-workshop tijdens onze studiedag. Iedereen heeft genoten en we krijgen nog dagelijks leuke reacties! We zijn ook erg benieuwd naar de film. Bedankt en misschien zien we elkaar in de toekomst nog eens!

Patricia Brijbag - Aloysius Stichting, 135 deelnemers

Bedankt voor jullie bijdrage aan onze personeelsbijeenkomst.

Dit waren drie waardevolle djembe workshops. We kregen enthousiaste reacties van werkelijk iedereen in het NEC stadion.

Het kwam immers helemaal los, vooral met die bellen en shakers er bij. En dit was ook precies onze bedoeling.

Alles was plezierig en goed geregeld, dank jullie wel!

 

 

Muriel Thijssen - ARBO UNIE Nijmegen, 350 deelnemers

De avond was een groot succes, veel gelachen en ook speelden we uiteindelijk een muziekstuk waarmee we zo ergens zouden kunnen optreden haha!. Er is al door twee andere afdelingen gevraagd wie deze drum-workshop verzorgd heeft, ik heb je nummer doorgegeven. Wellicht dat jullie nog eens een aanvraag ontvangen van de Veluwe. Nogmaals veel dank.

Jet Vos - Zorggroep Noord-West Veluwe, 20 deelnemers

Een fantastische ervaring, vooral met de diversiteit van al die instrumenten en het geweldige samenspel. We hebben er van genoten, bedankt!

Riny Nelissen, reclasseringsambtenaar - Reclassering 's Hertogenbosch, 23 deelnemers

Ik heb veel leuke reacties gehoord, iemand zei zelfs dat dit het beste was wat ze tot nu toe (onder ‘de vlag’ van teambuilding) ervaren had, super toch? Ik vond de binnenkomst heel prettig, enorm samen gevoel bij het moment dat je het stil legde en na 4 tellen weer heel hard verder ging (dat ervaarde ik echt als een wauw en verbindend moment) en de tijd vloooog voorbij (en dat is een compliment). Bedankt voor het zo sfeervol uitvoeren van de opdracht!

Anja Heukels, Hoofd KBC - Van Neynselgroep Den Bosch, 35 deelnemers

Ik wilde je nog even laten weten dat we een onwijs leuke team-workshop hebben gehad! Corien heeft het geweldig aangepakt en vooral goed aangevoeld. Maar ook jou wil ik bedanken voor het stukje voorbereiding.

Marieke den Tuinder - Teambuilding voor Syndion Gorinchem, 14 deelnemers

We kijken terug op een van de leukste middagen ooit.
Onze cliënten hebben genoten. We genieten nog steeds na van deze djembe workshop. Aan de ene kant doen die trommels al veel en aan de andere kant kwam er nog meer swing in met al die andere instrumenten.

Zoals jullie het doen is het echt een geweldige losmaker.

Margreet Kooij, Activiteitenbegeleider Aalsmeer - Heliomare Activerings- en Afasiecentrum Aalsmeer

Graag wil ik je toch nog even bedanken en je een reactie laten weten van de mensen die (waarvan de meesten totaal verrast) aan de Djembe workshop hebben deelgenomen.
Enkele uitingen op een rijtje: Heel leuk om eens mee te maken, Ik wist niet dat ik het in mij had. Zij deed het wel heel erg leuk om de mensen te enthousiasmeren. Ik hou helemaal niet van muziek maken, maar dit vond ik wel top! Al met al voor iedereen een heel leuke ervaring. Het doel is bereikt: iedereen heeft iets gezamelijks om over te praten ongeacht niveau. Ik heb genoten en de anderen ook. Onze dank voor deze hele bijzondere ervaring. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Suzanne Kurvers - Teamuitje Seahorse IPC BV EsHa Labs, 17 deelnemers

Bedankt voor de leuke avond. Hier een paar reacties van ons team: behalve dynamisch, humor en gezellig, ook sfeervol en lekker swingend. Al met al was het een groot succes! We hebben een super teambuilding gehad.

Monique Lamers - Kliniek Viasana in Mill 25 deelnemers

Met z’n 2-tjes moesten we dit jaar het afdelingsuitje organiseren. Het lukt nooit om iets te bedenken waar íedereen blij mee is. Toen de workshop percussie langs kwam, dachten we meteen: dat gaan we doen! Het paste helemaal: het is teamwork, je moet naar elkaar luisteren, op elkaar inspelen en aan het eind zet je met elkaar iets geweldig moois neer. Ik heb op de dag van de workshop een paar keer de cirkel rond gekeken en wat ik zag waren meestal blije gezichten, soms even in grote concentratie maar wel heel blij.

Daarna hebben we van de meeste van onze collega’s super enthousiaste reacties gekregen. Ook over de workshopleider: Nel deed dat echt fantastisch! Dank voor deze mooie ervaring!
Ik vond ik het zo leuk dat ik me inschreven heb voor een cursus djembé. Ik ben heel benieuwd!

Anne-Marie Schellekens - Gemeente Den Bosch, 25 deelnemers

Jullie drum-workshops hebben gezorgd voor een zeer leuke en sfeervolle invulling van ons dagje uit. De meeste collega’s lieten zich van een totaal andere kant zien. De samenwerking verliep super. Alles verliep stipt op tijd en ook de contacten vooraf waren erg goed. Kortom, voor iedereen aan te raden!

Ingrid Krapels - Academisch Ziekenhuis Maastricht 2 x 60 deelnemers

Erg leuk! De dynamiek en het plezier spat er vanaf. We hebben een mooie herinnering aan deze teambuilding workshop. Jullie aansturing zorgde niet alleen voor een voelbare verbinding maar ook voor een fantastisch resultaat. Hieruit volgt vast weer een volgende workshop. Ik ben namelijk heel enthousiast.

Ivonne van der Male, HRM Adviseur en Coach - Dymens Den Bosch, 35 deelnemers

Wat was het een geweldige workshop gistermiddag. Jullie hebben hiermee ook gezorgd voor de positieve energie op deze management dag. Dank. Ik hoop daarom zeker nog eens samen te werken met jullie in de toekomst!

Ilonka Ouwendijk, PR Marketing & Communicatie - Zorginstellingen Pieter van Foreest Rotterdam, 90 deelnemers

“Nel het was weer fantastisch!

De percussie workshop creëerde zoveel energie, iedereen was unstoppable zelfs na een al intensieve trainingsdag.

Jij en Nick hebben het weer helemaal top begeleid. Hartelijk dank!

Ps. Ik hoorde van een blij verraste deelnemer dat ze wel eens eerder een djembe-workshop had gehad, maar deze was veel energieker en dus leuker.”

Marlies Ypma - Politie Nederland Bunnik, teambuilding 25 deelnemers

Al ‘googelend’ kwam ik terecht bij Djembe AGOGO.
Ik wilde iets ‘gezamenlijks’, maar wist nog niet precies wat. Ik zocht en vond een professionele organisatie die meedenkt met de klant.
De drum-workshop die zij voor mijn organisatie hebben verzorgd was krachtig, harmonieus en droeg bij aan ons centrale thema van een studiedag; “Samen DOEN!”

De feedback die ik kreeg na de workshop was onverdeeld positief. De samenwerking met Djembe AGOGO was informeel en ongedwongen met de juiste ruimte voor zakelijkheid en heldere afspraken.

Ik kan iedereen aanbevelen hier een workshop te volgen.
Naast leuk, ook leerzaam.

Mike Bruggeman Manager Bedrijfsvoering - Kick Off Studiedag ROC Eindhoven 140 deelnemers