Bij deze wil ik je graag nog een keer ontzettend bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest van gisteren in het PSV Stadion.

De show van de sambaband heeft zoveel indruk gemaakt dat vanmorgen om 05.30 uur nog spontaan een demonstratie gegeven werd aan diegenen die er niet bij waren!! Wij vonden het fantastisch dat zoveel mensen meedansten.

Het was grandioos. Tot een volgende keer.

Rene Verlijsdonk, Logistiek Manager - Personeelsavond IKEA Eindhoven

Ons nieuwe pand is superfeestelijk geopend. Leuke sambaband zeg! Alles is perfect verlopen, wij zijn helemaal tevreden. Bedankt voor alles.

Monique Borger, Marketeer - ING Carlease Amsterdam

Zowel wij als organisatie als het talrijk opgekomen publiek waren enthousiast over het optreden van de sambaband.

De danseressen brachten grote meerwaarde aan het spektakel, vooral ook door de manier waarop ze de kinderen betrokken bij het optreden.

Ook over het drum-optreden voor onze sponsors tijdens de receptie alleen maar lovende reacties!

Hendrik Derweduwen, feestcommissie - Feestcomite Ename België

Het optreden van de Braziliaanse percussieband op onze party donderdag aan het strand bij Noordwijk was een groot succes, we kregen werkelijk van iedereen hele positieve reacties. Bedankt!

Niels Verhaest, Sales Director - Kales Airline Services AMS

Alles is prima verlopen. Het optreden was helemaal wat onze klant bedoelde.
De sambaband heeft het geweldig gedaan, helemaal feest. Je hoort weer van ons!

Marielle Lukassen, Commercieel manager - Lukassen Produkties voor SPAR

Met deze Braziliaanse sambagroep is het wegtraject feestelijk geopend. We hadden op beter weer gehoopt maar de muziek maakte heel veel goed. Ze hebben het super gedaan.

Tom Stoffels, Tappan Communicatie - Provincie Noord-Holland

Voor ons was het helemaal goed geregeld op de Amersfoortse Haringparty. De muzikanten en danseressen van de sambaband waren netjes op tijd. Ten tweede prettig in contact en ze hebben een fantastische show neergezet. We houden contact voor een eventuele volgende keer!

Theo Slotboom, Het Bergpaviljoen - Amersfoortse Haringparty

Het was hier helemaal feest in de straat. Super swingende sambaband, je kunt niet stil blijven staan. Erg leuk contact met hen ook en ze hebben ruime tijd gespeeld. Iedereen vond het geweldig. Dit levert jullie zeker nieuwe klanten op!

Elize der Kinderen - Winkeliersvereniging Heistraat Helmond

Na mijn gesprek met Nel wisten we dat alles weer prima geregeld zou worden. We wilden de sfeer opkrikken tussen de buutreedners door er even een andere stijl in te brengen.
De sambaband was heel goed, ze kwamen op en direct al de juiste sfeer er in, vooral met die danseressen er bij. Het was helemaal af!
Er kwam ook al een vraag van Bree, waar komen deze vandaan? Dus dat heb ik hen doorgegeven. Die zullen nog wel bellen.

Rony Hoeben, CV De Gezellen van Taxandria Neerpelt B.