Het was inderdaad een erg groot succes.
De studenten hebben naar mijn idee echt genoten!
Er was veel dynamiek en samenspel dus een super geslaagde workschop! Hartelijk bedankt voor de snelle reactie en het regelen.

Marieke Heijckmann - Koning Willem I College Den Bosch, 40 deelnemers

Leuke , enerverende, vrolijke workshop met een mooie variatie van djembe, doundoums en ander percussiemateriaal. Wat erg fijn was is dat door de goede uitleg de ritmes eenvoudig te volgen waren voor iedereen. Het samenspel kwam daarom erg goed uit de verf. Prima hoe je iedereen die wat later aansloot er bij betrokken hebt.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Marijke Wagemakers Teamleider Havo5/Vwo6 - Dongemond College Raamsdonksveer 35 deelnemers personeelsfeest

Onwijs bedankt voor de sprankelende, swingende en dynamische djembé workshops bij ons op het Waterland in Leiden. Door het enthousiasme en de energie waarmee de workshop is gegeven kon het alleen maar een feestje worden!

Dorien Struyk - Het Waterland Leiden, 70 leerlingen

Deze djembeedag zal nog jaren in de gedachten van de kinderen blijven hangen.

Sfeervol, actief voor iedereen, gewoon erg geslaagd!

Het georganiseerd werken van Corien en Nick, zelfs op de klaarzetavond, deed goed en gaf rust naast alle vrolijke geluidsexplosies.
Iedereen heeft genoten.

Dank voor de beloftes die jullie helemaal waargemaakt hebben.

Hans Dikkeschei, directeur - CNB De Hien Dodewaard, 200 leerlingen in 5 groepen

Wat een geslaagde djembédag! Alle groepen hebben intensief kunnen spelen. Knap dat Corien en Oké alle groepen in korte tijd de ritmes kunnen leren. Veel enthousiasme en afwisseling. Geweldige presentaties van alle groepen aan het publiek. Ook het opbouwen en afbreken ging vlot, wij waren zeer tevreden.

Riëtte van Lint - Heeswijkschool Montfoort, 250 leerlingen in 5 groepen

Super enthousiaste kinderen, super enthousiaste leerkrachten en super enthousiaste ouders na afloop van de trommelworkshops en presentaties op ons schoolplein.

Met elkaar hebben we genoten van alle geweldige ritmische voorstellingen op onze feestdag.

Djembé AGOGO hebben we ervaren als een professioneel bedrijf waarin het contact vooraf met aandacht werd gedaan. Er werd actief meegedacht en er was veel flexibiliteit op momenten dat het nodig was……

Kortom een betrouwbare en inspirerende samenwerkingspartner.

Ellen Kemp - BS 't Busseltje Eersel 210 kinderen

Onze complimenten! Ondanks ons beperkte budget hebben jullie er voor gezorgd dat alle kinderen van onze school alsnog hebben kunnen genieten van een gave dag vol beweging en muziek. Corien en Nick hebben de school helemaal op stelten gezet en onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij kijken terug op een super geslaagde dag. Voor herhaling vatbaar.

Lieke Meijer - OBS De Achtbaan Zwanenburg 80 kinderen

Nel en Corien, het was leuk om te zien hoe jullie de djembe-workshops met alle kinderen rustig begonnen en hoe er na een uur een compleet feest aan de gang was. Wat een enthousiasme en energie brachten jullie mee zeg! Gelukkig hebben we twee volle dagen van jullie mogen genieten en kijken we terug op een succesactiviteit, zowel inhoudelijk als zakelijk. Heel erg bedankt hiervoor.

Wendy Verbarschot - De Trinoom Eindhoven 480 kinderen

Corien bedankt voor je enthousiaste bijdrage aan de Kick-off van onze studenten uitwisseling………de taal van samen trommelen bleek Universeel! We hopen nog eens van jullie diensten gebruik te mogen maken. Bedankt voor nu.

Marieke Hogeboom - OSG De Driemark Winterswijk 90 kinderen

Ik kan niet anders zeggen dan dat de workshop super is verlopen. Oke is een leraar die in staat is een groep geweldig te enthousiasmeren. Voor zover ik heb kunnen nagaan heeft iedereen het heel erg leuk gevonden. Wellicht tot een volgend contact.

Ank Minkman - Emmauscollege Rotterdam afsluiter schooljaar

Nogmaals bedankt voor de fantastische middag Nel. Wat hebben we gelachen. Geweldig wat je met de hele club hebt neergezet.

Alle djembe-workshops, maar ook het stuk met de bastrommels, bellen en shakers, het was grandioos.

We hebben de ritmes nog lang samen gezongen!

Caroline Heijsman - CBS Merula Heemvliet 30 deelnemers schoolkamp groep 8

Wat hebben alle kinderen genoten van het Openingsfeest van onze nieuwe school. Vooral dank zij jullie professionele en super enthousiaste workshops zijn de beide dagen een groot succes geworden. Ook het hele team en de ouders waren onder de indruk van jullie aanpak en de swingende resultaten op het schoolplein, die stralende gezichtjes! Nel en Corien nogmaals geweldig bedankt!!! Ik ga jullie zeker weer eens bellen voor een andere gelegenheid.

Marion Stassen - BS De Triangel Leende 340 leerlingen, opening nieuwe school

Een schot in de roos! Wat was dit gaaf. Een geweldige dag waarop we allemaal nog vaak met veel plezier aan terug zullen denken. Jullie brengen veel positieve energie en een feestelijke sfeer in de school. Professioneel, flexibel, uniek!
Bedankt voor alles.

Heidi Wols - De Bogermanschool Rotterdam 190 leerlingen, 80 jarig bestaan

Wij zijn heeeeel enthousiast over de djembé workshop. Het was echt een fantastische ervaring!
Veel leerlingen vonden djembé een van de leukste workshops van de hele week. Jullie konden echt goed overweg met onze studenten, dikke pluim. Nogmaals bedankt voor deze leerrijke en plezierige sessies.

Ischa Abdellah, coordinator - Hogeschool PXL Hasselt 2 x 50 leerlingen/studenten

Het was een happening met veel TamTam! Bedankt voor de goede afstemming en prima uitvoering.

Marc Lambrichs - ROC Eindhoven Toerisme en Recreatie 200 studenten MBO Nieuw schoolgebouw

Het is steeds weer een feest als Nel en Corien naar onze school komen. We hebben al diverse keren van hun muzikale talenten mogen genieten. Het leuke is dat het er niet om gaat wat zij komen doen maar meer om hoe zij het komen doen. Kinderen prikkelen, geruststellen, aanmoedigen en enthousiast maken kunnen zij als de beste. Niets is te gek voor hun. Ik gun iedereen in het onderwijs een Nel & Corien experiënce. Zeer de moeite waard.

Suzan Tuinstra, directeur - Sint Gerardusschool Bergeijk 70 kinderen

Super hoe jullie al die kinderen mee krijgen in beleving en muzikaliteit. Verder ook hoe alle kinderen in actie komen achter die Afrikaanse trommels. Je kunt niet anders dan meedoen!
En wat ontzettend knap dat jullie al die ritmes kunnen onthouden tijdens de presentaties. Petje af! De kinderen hebben nog weken de dieren en fruitritmes op hun tafels getrommeld. Sommigen hadden nog nooit zo iets leuks gedaan. Dus nogmaals onze hartelijke dank!

Monique Verberne - De Meerhoef Veldhoven 140 leerlingen

Wij kijken zeker terug op twee fantastische dagen met Djembe-aGoGo. Van samen trommelen wordt iedereen blij, dat was wel duidelijk. Het weer werkte bovendien ook nog mee. Goed te merken dat jullie veel ervaring hebben in het werken met kinderen. Alles was top geregeld. Complimenten!

Piet Heetebrij - OBS De Rythmeen Bathmen 220 leerlingen

Grandioos was het! Op school zijn we af en toe nog steeds jullie ritmes aan het zingen. De drum-workshops waren al geweldig leuk, maar de presentaties van de kinderen buiten waren echt top! Vooral erg leuk dat jullie het publiek ook even mee lieten doen.
Nogmaals bedankt!

Marian de Jong - Willibrordusschool Alphen-Chaam 350 leerlingen

De muziek-workshops waren erg leuk en leerzaam, ook alles mooi in sfeer. Een goed geslaagde dag met jullie Afrikaanse drums en al die andere prachtige instrumenten. Iedereen vond het geweldig. Dank jullie wel.

Gerrie Moerman en Maaike Heevel - BS De Springplank Rumpt 140 leerlingen, Afrika Project

Het was inderdaad een erg groot succes.
De studenten hebben naar mijn idee echt genoten!
Er was veel dynamiek en samenspel dus een super geslaagde workshop! Hartelijk bedankt voor de snelle reactie en het regelen.

Marieke Heijckmann - Koning Willem I College Den Bosch 40 deelnemers

Jullie hebben ons een super dag bezorgd.

Zelfs de moeilijkere groepen hingen aan jullie lippen en daar hadden wij veel respect voor.

De kinderen hebben enorm genoten en alle presentaties zorgden bovenal voor een groots feest

Ook uit de wijk kregen we nog leuke reacties

Top gedaan!

 

CBS De Sleutel Rotterdam 200 kinderen, afscheid van de directeur