We wilden een laagdrempelige activiteit die ontspanning en energie zou brengen na onze eerste vergaderdag. Iets verbindends ook wat op die locatie uitgevoerd kon worden.
Nou hier zat zeker energie en ook humor in, super leuk. Ook als je geen ritme-gevoel hebt kun je prima meedoen.
In een uur of zo waren we echt samen iets aan het maken en iedereen kwam lekker los.
Daarom aan te bevelen voor kleinere en grotere groepen!

Myrian Hollegien, coach gemeente Tilburg, 15 deelnemers

Na een zeer vlot contact met Nel Schippers twijfelden we geen seconde: Dit werd het! Alles verliep zo vlot dat we er zelf amper werk aan hadden.

Nel vond het bovendien belangrijk om te weten wat we nou precies wilden bereiken. Dat is pas echte service, niet zomaar verkopen maar proberen samen met de klant iets op touw te zetten waarbij beide partijen op het einde van de rit tevreden zijn.

Het doel was om op een leuke manier de eerste jaarvergadering in te zetten en tegelijkertijd de teamspirit en teamsamenwerking te bevorderen.

Het Nederlandse duo dat bij ons kwam aankloppen op de dag van het event is hier met vlag en wimpel in geslaagd. Nick en Jeroen waren echt twee fijne gasten die onmiddellijk zagen hoe ze deze groep konden warm maken.

Vanaf de eerste seconde dat er op deze machtige troms geklopt werd tot het allerlaatste moment zag je gewoon dat iedereen genoot. Ook onze twee lesgevers! Met enthousiasme brachten zij iedereen in de sfeer.

Ondertussen zijn we bijna een maand verder en er wordt nog steeds over gesproken. Ook andere afdelingen zien het helemaal zitten en de website van Djembé Agogo is al menigmaal gedeeld.

Chris Hellemans, Arcadis België 40 deelnemers

Even dachten we: djembe, gaat t wel passen voor onze mensen?

Toen liet ik hier jullie website zien en zagen we die foto’s. Jij swingt een beetje door zo’n groep heen. Zo energiek, dus even iets heel anders met elkaar en dat maakten jullie ook waar.

Als je zo samen geconcentreerd bezig bent en je moet op elkaar letten, dan spreek je elkaar daarna ook gemakkelijker aan. We hebben nog wel grapjes gemaakt en aan de tafel samen getrommeld. Iedereen was heel positief.

Dit is erg leuk vooral voor bedrijven omdat je denk ik echt iets onderbreekt. Het voelt als iets cools doen, lol maken met elkaar, wel gekanaliseerde lol.

Het was perfect in ons programma.

Letizia Rompelberg, Bicycle Holidays Mallorca 24 deelnemers

We wilden een swingend resultaat filmen wat de DJ daarna in zijn act kon gebruiken.
De afstemming met hem bleek minder nodig dan we hadden gedacht, inderdaad je stelde me hierover al snel gerust.

Alle lof, alles is goed verlopen en de klant vond het super leuk.

Jeroen en Nick zijn enthousiaste en gedreven lesgevers.

Voor herhaling vatbaar dus, dat vonden we allemaal.

Savannah Wijsen, Events Company voor KBC Bank België 40 deelnemers

In ons telefoongesprek was meteen duidelijk dat je aanvoelde wat ik wilde.
Samen iets doen zoals dit, maar ook in één groep. Alles samen beleven, plezier en saamhorigheid.

In de workshop gaf je iedereen aandacht en speelde je in op wat er gebeurde. Ik heb veel leuke reacties gehad.

Een van onze collega’s heeft een ongeluk gehad en we genoten er nog het meest van hoe hij opging in de muziek.

Ik zal jullie bij gelegenheid zeker aanbevelen.

Katherine van Heesewijk, Best Golf, teamuitje 50 deelnemers

Na een zware dag met alleen maar vergaderen wilden we ook iets leuks doen samen.
Het is toch altijd spannend… Deze keer met managers uit het buitenland en je wilt natuurlijk graag dat het een succes is.

Samen muziek maken leek ons wel tof en dit was geweldig met al die trommels.
De meeste mensen kenden elkaar nog niet zo heel goed dus was het ook heel ontspannend.

Iedereen had het erover dat het hartstikke leuk was, we hebben echt lol gehad.
Hier organiseren we wel meer off-sites en ik zal jullie zeker aan collega secretaresses aanbevelen.

Franny Vierveyzer, ING afsluiter vergaderdag 25 deelnemers

Echt geslaagd en leuk om naar al die gezichten te kijken, er gebeurt heel veel.

Het was voor iedereen nieuw. Gaaf dat er gelijk muziek was, op deze manier gingen ze er allemaal meteen in mee.

Een aanrader voor groepen en teams!

Jacoba Struik, WebNL kick off teamspirit 50 deelnemers

De ruimte was aan de kleine kant en we waren met een grote groep maar ik merkte al meteen dat jullie hier ervaring in hadden.

Iedereen vond het geweldig en het filmpje is prachtig geworden.
Goed gedaan hoor, dank je wel.

Ik ga jullie hier intern verder aanbevelen.

Sabrina Giezen, Medewerkersbijeenkomst KPN 165 deelnemers

Vanaf het begin was er meteen een leuk contact.
Iedereen was zeer verrast. Nel motiveerde de hele groep op een hele vrolijke manier en na een tijdje drumde, belde en swingden we met de shakers alsof we nooit anders hadden gedaan.
Kortom een geweldige middag met veel plezier!

Ria Nienhaus - Woonstichting Gendt personeelsuitje, 25 deelnemers

Dag Nel, de groep heeft het erg leuk gevonden. Geweldig samenspel en de teamspirit zat er helemaal in. Tof om te zien dat jij er ook zo veel plezier in had!

Barbara Spronck, Bureau Iteratief - Fontys Hogeschool Venlo, 15 deelnemers

Hartelijk bedankt voor de geweldige Percussie Workshop die jullie voor ons hebben georganiseerd bij de Heische Hoeve. Het is enorm leuk om te zien hoe van een ongeorganiseerde herrie een mooi stukje muziek gemaakt wordt door de fantastische begeleiding van Corien. Ze haalde het beste in de mensen naar boven en het was mooi om te zien dat er een samenspel ontstond. We hebben genoten!

Coby van den Berg - Recreatiepark De Klepperstee, personeelsuitje 40 deelnemers

Het is mooi om te zien hoe in een uur tijd een (ritme) gevoel ontstaat in zo’n groep. Je hebt deze teambuilding heel goed gedaan en voelde de groep prima aan.

Als je volwassen mensen vraagt om te gaan trommelen dan wil dat nog wel lukken maar als je ze ook vraagt om mee te zingen en dat lukt dan is dat extra leuk om te zien.

Het was een mooi intermezzo voor ons en alle deelnemers waren enthousiast.

Ted Bruin, HR Adviseur - Achmea Sociale Zekerheid De Meern, 10 deelnemers

Graag wil ik je langs deze weg hartelijk danken voor je goede zorgen. Ik heb zeer leuke reacties ontvangen over de djembe-workshop met Oké. Hij was ook fantastisch, geweldig swingend resultaat. Graag weer tot een volgende keer!

Sena Cetinel, Eventmanager - Teambuilding Robeco Global Marketing, 20 deelnemers

Dank je wel voor de leuke verrassing in de vorm van de mini djembe. We hebben alleen maar hele positieve reacties gekregen op de workshops en ik vond het zelf ook heel erg gaaf om mee te maken. Nel en Corien, bedankt voor de fijne samenwerking en wie weet tot een volgende keer!!

Claudia Surewaard - Bakkersland Bake-Off Eindhoven en Tilburg, 2 x 280 deelnemers

TOP! Het is jullie gelukt om 46 ‘eigenwijze’ OVSB ondernemers uit Son en Breugel in harmonie een percussiestuk te laten spelen. Jullie enthousiasme sloeg meteen over op onze groep waarbij iedereen zonder remming zijn ‘muzikale’ trommelgevoel liet spreken. De liefde voor het Afrikaanse ritme heeft alle OVSB ondernemers gepakt en het succes van de avond is ook zeker aan jullie te danken! Voor herhaling vatbaar. Kijk ook eens op ons Youtube-filmpje, ik zie de boekingen binnen stromen!

Amanda Schiltmans Q-Studio – Design & Creation - OVSB Son en Breugel, 46 deelnemers

Met z’n 2-tjes moesten we dit jaar het afdelingsuitje organiseren. Het lukt nooit om iets te bedenken waar íedereen blij mee is. Toen de workshop percussie langs kwam, dachten we meteen: dat gaan we doen! Het paste helemaal: het is teamwork, je moet naar elkaar luisteren, op elkaar inspelen en aan het eind zet je met elkaar iets geweldig moois neer. Ik heb op de dag van de workshop een paar keer de cirkel rond gekeken en wat ik zag waren meestal blije gezichten, soms even in grote concentratie maar wel heel blij.

Daarna hebben we van de meeste van onze collega’s super enthousiaste reacties gekregen. Ook over de workshopleider: Nel deed dat echt fantastisch! Dank voor deze mooie ervaring!
Ik vond ik het zo leuk dat ik me inschreven heb voor een cursus djembé. Ik ben heel benieuwd!

Anne-Marie Schellekens - Gemeente Den Bosch, 25 deelnemers

De drum-circle was heel erg leuk, we hebben met z’n allen veel gelachen en ondanks de verschillende groepen mensen is het een groot succes geworden. Ik heb erg leuke reacties gehoord. Er was ook iemand die mij diezelfde avond bijvoorbeeld nog een sms stuurde van: ” ik wilde niet tot maandag wachten om te zeggen hoe leuk ik het vond.” Dat zijn toch plezierige dingen om terug te krijgen. Ik wil jou en Corien erg bedanken voor jullie inzet. Corien heeft de kwaliteit mensen meteen te accepteren zoals ze zijn en daarop in te spelen op een leuke ontspannen manier. Erg goed gedaan.

Debbie Mendes - Afsluiter Kwartaalmeeting Portakabin 35 deelnemers

Deze djembe-workshop was een onverdeeld succes! Met veelal mannen waarvan er enkele sceptisch begonnen ontstond er binnen no-time een vrolijke en losse sfeer. Jullie stevige aansturing zorgde voor een grandioos resultaat, voor herhaling vatbaar.

Edwin Spliet - Albert Heijn, Leaders RDC Zuid-Holland 30 deelnemers

Contact van te voren was erg goed, duidelijke afspraken kunnen maken, deze zijn ook precies nagekomen. De percussie-workshop was erg leuk en heel compleet aangekleed, de vele spullen en instrumenten gaven meteen de juiste sfeer eraan. Jullie enthousiasme straalde er van af. Er was veel aandacht voor alle deelnemers, iedereen kon mee blijven doen en het zo leuk blijven vinden. Hele boeiende team-workshop die het begrip Teambuilding zeker verduidelijkt, immers zonder allemaal samen te werken krijg je gewoon een hoop herrie. Nu ontstond er gaandeweg een geweldig muziekstuk.
We hebben genoten!

Karin Sloos, Ambtelijk secretaris OR - Jacobs Nederland Amsterdam, 20 deelnemers

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken, mede namens mijn collega’s, voor de geweldige ochtend. Hier is iedereen razend enthousiast over deze team-workshop. Over jullie enthousiasme, de muziek, het samenwerken, super! Dus bij deze, BEDANKT DAMES!!!!!! En zeker ook voor mijn djembé, dat was zó tof. Wij kunnen met grote overtuiging jullie aanbevelen bij collega’s en andere bedrijven!

Ans van Nisterdael - FEI Company, 23 deelnemers

Het was erg leuk en er ontstond snel een band met de groep. De drum-workshop had precies het effect wat we voor ogen hadden; de groep loskrijgen uit het rationele en even samen bezig zijn. Kort en pittig, alles naar wens. Bedankt ook voor het snel schakelen, het was op korte termijn.

Paul Hunting, Business Architect Divisie Pensioenverzekeren - Achmea Divisie Pensioenverzekeren, 18 deelnemers

We hebben echt ontzettend veel razend enthousiaste reacties ontvangen!

Iedereen was helemaal weg van dit teamuitje met jouw djembé sessie als absolute topper!

‘s Middags een leerzame presentatie en daarna deze super swingende percussie workshop. Het geweldig lekkere eten gecombineerd met de persoonlijke sfeer van Paladar, heeft precies opgeleverd wat ik graag wilde: een combinatie van even helemaal ontspannen en creëren van teamgeest.

Ellen de Vaal, Teammanager - IAK Verzekeringen Eindhoven, 32 deelnemers

Ontzettend gelachen. Jullie organisatie is prima en zeer flexibel. Een fantastische break tijdens een zware vergaderdag, iedereen gaat na de workshop met en fris hoofd weer de vergadering in. Nogmaals bedankt!

Miek Verdult, directiesecretaresse - Altrecht Aventurijn Den Dolder 40 deelnemers

Ik heb alleen maar hele positieve reacties ontvangen. Iedereen was erg enthousiast over de djembe-workshop. Super bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot ziens!

Mia Joosten - Alliander College Oosterbeek

Wij hebben er zeker van genoten, al de aanwezige mensen vonden het "de mooiste en leukste workshop" dat ze al gekregen hadden. Met deze onze dank voor jullie bijdrage.
Uw mensen doen dit formidabel goed. 

John Ghesquiere - Johfra Cleaning, Kortrijk België