Een muzikale teambuilding activiteit

Djembé AGOGO verzorgt een energiek, dynamisch programma voor jullie personeelsuitje of teambuilding activiteit.

Wil je de teamspirit een boost geven en iedereen met een grote glimlach op het gezicht zien? Dan is Djembé AGOGO voor jouw team een fantastische ervaring. Een unieke workshop waarbij je teamleden in korte tijd samen muziek maken. Dit zorgt voor onderlinge binding en natuurlijk ook voor veel plezier. Prijzen vanaf €400,00.

Even uit je comfortzone | Djembé workshops (percussie/trommelen)

Het is niet iets wat je dagelijks doet of waar je bij een teamuitje direct aan zou denken, een djembé workshop. Onwennig nemen je teamleden het instrument vast, wat in eerste instantie bij velen op de lachspieren werkt maar wel meteen een band schept. Het maakt de sfeer los en vrij.

Als we eenmaal aan de slag gaan zien we focus en samenwerking ontstaan, want dat is nodig om een orkest te vormen, net als op de werkvloer.

Percussie-workshop Djembe AGOGO
  • we organiseren verschillende teambuilding activiteiten voor groepen van 20 tot 500 mensen.
  • dit doen we op een locatie van jouw keuze.
  • als je wilt helpen we met suggesties uit onze ervaringen.

Een ritmische teambuilding activiteit

Een luchtige manier om de teamspirit te stimuleren, de betrokkenheid en prestaties in je team te versterken. Dat is het doel van de djembé teambuilding activiteit. Om muziek te maken is communicatie, afstemming en samenwerking nodig, net zoals dat het geval is voor het bouwen aan jullie bedrijf.

Communicatie en humor staan centraal in deze 90 tot 120 minuten durende activiteit.

Djembé Energizer | een break vol energie

Iedereen wil zakendoen met een bedrijf waar een team vol plezier werkt.

Een prettige dynamiek vol humor, energie en aanstekelijke vrolijkheid is dan wat jullie nodig hebben. Een korte djembé Energizer met warming-up, opzwepende ritmes, ‘breaks’ en combinaties. Onze bellen en grote kalebas-shakers zorgen voor extra dynamiek en swing.

Erg leuk om een djembé Energizer te boeken als bedankje, voor in de pauze tijdens een vergadering of congres of als feestelijke afronding van het kwartaal. De sessie duurt 30, 45 of 60 minuten.

Percussie workshop Djembe Agogo

Djembé workshop als teamuitje

Heb je vragen over djembé workshops van Djembé AGOGO of wil je meer weten over de mogelijkheden voor teambuilding of een personeelsuitje? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

  • Stel je vraag zo uitvoerig mogelijk zodat we een goed beeld krijgen van de setting en je plan
  • Je wordt niet gebeld door een verkoper maar door onze eigen expert
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.